Power& Free Inverted transportsystemen

Ook bij Power & Free transportsystemen is het mogelijk om transportsystemen direct op de vloer te installeren. Dankzij de flexibiliteit van de Kewesta Power & Free Inverted transportsystemen, kunnen complexe produktroutings bewerkstelligd worden, met toepassing van (wacht)buffers en wissels.

Voordelen van de Kewesta Power&Free Inverted transportsystemen 

De Power & Free-systemen van Kewesta zijn gebaseerd op de uitstekende kettingeigenschappen van de gedeeltelijk gepatenteerde transportkettingen. Dit vormt de basis voor een soepel lopend transport en maakt lange afstanden mogelijk met slechts heel weinig aandrijvingen. Dankzij de voor het gewicht geoptimaliseerde kettingen of optionele onderhoudsvrije aandrijvingen kunnen de bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd in vergelijking met concurrerende producten. Ladingen tot ongeveer 8.000 kg kunnen moeiteloos worden getransporteerd, onder extreme omstandigheden zoals hoge oventemperaturen, zonder schokkende bewegingen.

Omdat Kewesta staat voor uiterste precisie in combinatie met de hoogste kwaliteitsnormen, resulteert dit in een hoge beschikbaarheidsgraad van het transportsysteem. Constante verdere ontwikkelingen evenals een gedetailleerde installatieplanning, desgewenst ook gecombineerd met een 3D computersimulatie vooraf, zorgen voor moderne en exact aan de klant aangepaste installaties.

Bedrijfszekerheid gewaarborgd

Met een Kewesta Power & Free Inverted transportsysteem zijn uw logistieke processen gewaarborgd. De transportsystemen van Kewesta blinken uit in betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar voor alles geldt: Draaiende machines zijn onderhevig aan slijtage. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn of raken onderdelen van het transportsysteem onverhoopt defect, dan zijn vrijwel alle onderdelen uit voorraad leverbaar en zijn eenvoudig te monteren. Uiteraard staat ons serviceteam voor u klaar om u deze werkzaamheden uit handen te nemen of u te assisteren. Ook kunt u bij ons terecht voor een technische inspectie op uw transportsysteem. U krijgt dan van ons een compleet overzicht van de status van uw Kewesta transportsysteem.